Prima / Știri, evenimente / Acte depuse la concursul pentru ocuparea funcţiei de şef catedră Tehnolgii informaţionale Tipar
Acte depuse la concursul pentru ocuparea funcţiei de şef catedră Tehnolgii informaţionale
10.10.2012  
  Accesări: 2677 

La concursul pentru ocuparea funcţiei de şef catedră Tehnolgii informaţionale, anunţat la 7 setembrie 2012, au depus actele:

1. Doctor habilitat în informatică, conferenţiar universitar Vitalie Cotelea.

2. Dr. în matematică, conferenţiar universitar Anatol Prisăcaru.

Unele informaţii din CV-ul candidaţilor.

1. Dr.hab., conf.univ. V.Cotelea a absolvit Universitatea de Stat din Chişinău, specialitatea Matematica aplicată. A susţinut teza de doctor în ştiinţe la specialitatea 05.13.11 "Programarea calculatoarelor electronice" la Universitatea de Stat din Kiev, iar cea de doctor habilitat la specialitatea 01.05.05 "Sisteme informaţionale" - la ASEM. În ultimii 5 ani a publicat 32 lucrări ştiinţifice şi metodico-didactice cu un volum total de peste 120 c.a., inclusiv 7 cărți: 2 monografii, 1 manual de 394 pag. şi 4 compendiumuri a câte cca. 200 pagini fiecare. Ţine aşa cursuri de specialitate ca: Baze de date, Inteligenţa artificială, Programarea logică, Programarea declarativă, Limbajul SQL, Limbaje naturale de programare.

2. Dr., conf.univ. A.Prisăcaru a absolvit Universitatea de Stat din Chişinău, specialitatea Matematica aplicată. A susţinut teza de doctor în ştiinţe la specialitatea 01.01.09 "Cibernetică matematică" la Universitatea de Stat din Chişinău. În ultimii 5 ani a publicat 4 lucrări ştiinţifice şi metodico-didactice cu un volum total de cca. 6 c.a., inclusiv: 2 teze ale comunicărilor la conferinţe ştiinţifice şi 2 lucrări metodico-didactice. Ţine cursul de Informatică economică la anul I la specialităţile de profil economic de la ASEM.

Decanat CSIE


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Tel. (+373 22) 40-29-72
Adresa:
or. Chişinău, str. Banulescu-Bodoni 59, Academia de Studii Economice, bl.B
  Contact         Harta